Boldrocchi S.r.l.

Home Boldrocchi S.r.l.

Boldrocchi je vodeća tvrtka na domaćem i inozemnom tržištu za industrijsku ventilaciju, suzbijanje prašine i toplinsku razmjenu još od 1909. Grupa Boldrocchi je podijeljena u nekoliko podgrupa širom svijeta od kojih je svaka specijalizirana u određenom području stručnosti. Društvo ima proizvodne jedinice u Italiji i inozemstvu. Grupa zapošljava više od 500 ljudi, od kojih su 200 inženjeri.

Zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj poziciji eksperta, kao i tehničkim i operativnim potencijalima u specifičnom području razmjene topline, Boldrocchi duže od 40 godina razvija i izrađuje industrijske rashladne tornjeve, koji nadopunjuju druge Boldrocchi proizvode s istim nivoom pouzdanosti.

Boldrocchi T. E. S.r.l. osnovana je 1992. godine kako bi najbolje zadovoljio specifične zahtjeve industrije u sektoru rashladnih sistema sa isparivačima. Integracijom početnih znanja s novim saznanjima stečenim tokom dvadeset godina rada, tvrtka se visoko specijaliziranom proizvodnjom uspješno pozicionirala u industrijskom sektoru, pružajući ne samo kvalitetan proizvod, nego i konsultantske usluge obogaćene znanjima stečenim tokom projektovanja i proizvodnje brojnih vrsta sistema namijenjenih najrazličitijm vrstama proizcodnje.

Radeći u uskoj saradnji s tehničkim odjelima u grupaciji, Boldrocchi T. E. isključivo proizvodi rashladne tornjeve koje karakterišu iznimna robusnost i pouzdanost, mogućnost korištenja kod specijaliziranih i posebnih zahtijeva, bogata opremljenost i sposobnost pouzdanog, kontinuiranog rada u teškim uslovima. Najvažniji sektori primjene su: proizvodnja metala i čelika, prehrambena industrija, kemijska industrija, energetika, proizvodnja plastike, stakla, itd.

Bia Fluiten - Boldrocchi Logo

Boldrocchi S.r.l.

Via degli Artigiani, 5 – 20853 Biassono (MB) ITALY
Tel. +39 039 4980020

Oficijelna web stranica