O Nama

Home O Nama

OSNIVANJE FIRME

„BIA Fluiten“ d.o.o. Zenica je osnovana
2004. godine u Zenici, BiH

Naša osnovna djelatnost je zastupanje vodećih evropskih i svjetskih proizvođača procesne opreme i distribucija proizvoda za procesnu industriju.

Imamo preko 15 godina iskustva u branši kojom se bavimo.

Nastupamo kao komercijalni agenti ili distributeri za teritorij Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije. Svi naši principali su konstruktori i proizvođači vlastitih proizvoda. Osim sa našim principalima, imamo veoma dobre kontakte i s nizom drugih kvalitetnih evropskih i svjetskih proizvođača procesne opreme, tako da smo u prilici da nudimo široku lepezu industrijskih proizvoda najvišeg kvaliteta.

Kombinacijom iskustva i znanja svakodnevno usvajamo nova svjetski priznata rješenja koje podižu kvalitet poslovanja naših poslovnih partnera. Kroz odnos baziran na međusobnom poštovanju i uvažavanju i uz blisku saradnju i svakodnevne kontakte, vršimo implementaciju najnovijih tehnologija, što rezultira smanjenjem troškova i racionalizacijom utroška radnog vremena.

Bia Fluiten - O nama

NAŠE KLJUČNE VRIJEDNOSTI

Od ideje do realizacije
više nije dalek put

Kvalitetna usluga

Izgradili smo kvalitetnu uslugu zahvaljujući dugogodišnjem poslovanju kroz koje smo uspješno prevazišli sve prepreke s kojima smo se do sada suočili.

Zadovoljstvo svakog klijenta

U našem poslovanju klijent i njegove potrebe su na prvom mjestu.

Strategija planiranja

Od ideje do realizacije je dalek put, a mi taj put skraćujemo zahvaljujući našim strateškim vještinama.

Stručno osoblje

Naše stručno osoblje je posvećeno svakodnevnom inovatinom razvoju.